Duurzaam wonen volgens AM

Stelt u zich een woning voor die van alle comfort is voorzien, waarin je gezond kunt leven en die daarnaast ook nog eens goed betaalbaar en waardevast is. AM ontwikkelt woningen die we zo hebben ontworpen dat we de kwaliteit van wonen kunnen verhogen en tegelijkertijd klimaatverandering tegen gaan. Het creëren van een duurzame leefomgeving zowel in als om het huis. Dat is waar wij naar streven.

Gasvrij

De woningen worden aardgasvrij. Dat betekent dat de woningen op een duurzame warmtebron worden aangesloten. Dat minimaliseert de CO2 uitstoot en draagt u met deze woning bij aan een beter klimaat.


Duurzaam gaat verder dan energie

Duurzaamheid gaat verder dan energie. Er zijn meerdere duurzame voordelen op verschillende niveaus. Denkt u daarbij aan gezondheid en comfort of toekomstwaarde. We hebben alle voordelen per niveau voor u op een rij gezet.

Gezondheid en comfort

De combinatie van duurzame materialen, een goede ventilatie en comfortabel verwarmingssysteem maken dat de woningen een positieve impact hebben op de gezondheid van de bewoners.


Verwarming

Het duurzame vloerverwarmingssysteem is comfortabel en gezond. Zo is er minder stofcirculatie en een aangename warmteafgifte.

Isolatie

De schil van het gebouw is geïsoleerd met HR++ beglazing en hoogwaardige vloer-, wand-, en dakisolatie. Dat bespaart stookkosten en maakt de woningen tochtvrij.

Ventilatie

De woningen zijn voorzien van een ventilatiesysteem die de luchtkwaliteit altijd op een hoog niveau houdt. Dat maakt de woning aangenaam en gezond.

Toekomstwaarde

In de openbare ruimte komt veel groen terug. Dit is goed voor de lokale biodiversiteit, waterberging en maakt de wijk ook aantrekkelijker om te wonen.

Toekomstwaarde

Uw woning is helemaal klaar voor de toekomst. Zo is de woning voor de komende jaren onderhoudsarm ontwikkeld en is er gebruik gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan. Uw woning voldoet aan de allerlaatste eisen met betrekking tot duurzaamheid en u hoeft uw woning dus niet aan te passen met nieuwe dure gasvrije installaties.

Zonnepanelen

De woningen worden standaard opgeleverd met zonnepanelen. Zo wekt u zelf groene energie op, dat is betaalbaar en goed voor het klimaat.

Verwarmingssysteem

De woningen zijn voorzien van een warmtepomp die de woningen voorziet van verwarming door middel van vloerverwarming en warmtapwater door middel van een elektrische boiler. Dit systeem zorgt er voor dat de woningen energiezuinig zijn en een verhoogd wooncomfort hebben.

Materialen

Voor het houtwerk wordt zoveel als mogelijk FSC of PEFC gecertificeerd hout toegepast. Dat betekent dat het een duurzame bron heeft. Ook wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecycled beton.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Pablo Utrecht

“Pablo, ruim wonen op steenworp afstand van de Domstad”

Contactpersonen Pablo

Angelique Hensen
Verkoopmanager

Angelique Hensen