Pablo, centraal wonen in Utrecht

Wonen in Pablo komt aan de Pablo Picassostraat in Leidsche Rijn. En als je het gebied een beetje kent, weet je dat dit echt één van de beste plekken is om te wonen. Je fietst bijvoorbeeld in 5 minuten naar het aantrekkelijk Leidsche Rijn Centrum met bios, winkels en restaurants.

Zo ver hoef je overigens niet, want als je de straat oversteekt, sta je in winkelcentrum Terwijde of op station Terwijde. Loop je de andere kant op, dan bevind je je in het geweldige Maximapark. Sporten, wandelen en fietsen, het kan hier allemaal. Wil je naar het museum, schouwburg of gewoon een avondje uit, dan is Utrecht ook prima te bereiken. Met de sprinter ben je in 7 minuten op Utrecht Centraal. Of pak de fiets en sta met 20 minuten in het gezellige hart van Utrecht. Via de Vleutensebaan rijd je trouwens vanaf je privéparkeerplaats in 5 minuten de A2 op.

Wist je dat je de auto veilig parkeert op het afgesloten parkeerterrein? En je fiets kan je kwijt in de gemeenschappelijke fietsenstalling of in de berging. Zo staan deze altijd veilig!

Een eigen Pablo? Laat je gegevens achter onder "belangstelling" en wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Pablo Utrecht

Pablo Utrecht

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen
FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Pablo, ruim wonen op steenworp afstand van de Domstad”

Contactpersonen Pablo

Angelique Hensen
Verkoopmanager

Angelique Hensen