Veelgestelde vragen

Hoeveel woningen komen er?

Het nieuwbouwproject Pablo bestaat uit totaal 50 appartementen.

Hoe groot zijn de appartementen?

Het woningaanbod zal variërend zijn en bestaat onder andere uit 2-kamerappartementen (66 m2) en 3-kamerappartementen (77 tot maar liefst 122 m2). Daarnaast zullen ook  4-kamerappartementen en riante penthouses (van 144 tot 170 m2) aanwezig zijn.

Komen er ook huurwoningen?

Nee, er komen alleen koopappartementen.

Hebben alle appartementen een parkeerplaats?

Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. De parkeerplaats zit in de koopsom inbegrepen.

Hebben alle appartementen een buitenruimte?

Ja, van een terras, balkon tot riant dakterras. Tevens is er een gemeenschappelijke daktuin.

Hoe duurzaam zullen de woningen worden?

Het appartementencomplex zal voldoen aan een energieprestatie van ten hoogste 0,25 en daarmee beter presteren dan gevraagd vanuit het Bouwbesluit.

Hoe zullen de appartementen worden voorzien van verwarming en warm water?

De verwarming en warmwater zal worden voorzien doormiddel van een aansluiting op het secundaire stadswarmte net van Eneco.

Wanneer zal de start bouw plaatsvinden?

Nadat de opschortende voorwaarden zijn vervuld mag er gestart worden met bouwen. Als alles volgens planning loopt dan zal er naar verwachting eind 2020 gestart worden met de bouw.

Wat is de verwachting qua oplevering van de woningen?

Zodra er gestart zal worden met de bouw heeft de aannemer ongeveer 1,5 jaar nodig om het appartementencomplex te realiseren.

Wanneer ga ik starten met betalen?

Zodra de opschortende voorwaarden vervuld zijn, krijg je een uitnodiging van de notaris om de grond te laten passeren. Vanaf dit moment zal ook de betaling van de grondkosten en eventueel eerste termijn plaats gaan vinden

Wat zijn opschortende voorwaarden?

Dit zijn voorwaarden die de verkoper en aannemer opneemt in de koop-/ aannemingsovereenkomst, waaraan moet zijn voldaan voordat er gestart kan worden met de bouw. Denk hierbij aan een percentage aantal woningen verkocht, vergunningen verleend en grond in bezit. Als er niet aan deze voorwaarden wordt voldaan dan zal de koop niet doorgaan.

Word de woning onder een garantiecertificaat gebouwd?

De woning wordt geleverd met een Woningborg garantiecertificaat.

Zit er een keuken in de koopsom inbegrepen?

Er zit geen keuken in de koopsom inbegrepen.

Zit er een badkamer / sanitair in de koopsom inbegrepen?

De woning wordt voorzien van standaard sanitair, wand- en vloertegels. Zodra de verkoop is gestart, kunnen wij deze met je delen.

Wanneer is het mogelijk om het meer- en minderwerk te kiezen?

Na ondertekening van jouw koop-/aannemingsovereenkomst word je uitgenodigd door de kopersbegeleider/wooncoach voor een individueel gesprek om jouw wensen te bespreken.

Hoe kan ik in aanmerking komen voor een koopwoning?

De verkoop start dinsdag 12 mei 2020 en vanaf dat moment kan je je online inschrijven. Op maandag 25 mei 2020 om 12:00 uur eindigt de inschrijftermijn en vervolgens vindt de toewijzing plaats. Indien je je na 25 mei 2020 12:00 uur inschrijft dan wordt je als reserve kandidaat genoteerd. Als er een woning beschikbaar komt die aan je wensen voldoet dan zal de makelaar contact opnemen.

Hoe kan ik in aanmerking komen voor een koopwoning?

De verkoop is gestart en vanaf dit moment kan je je online inschrijven. Op maandag 18 mei 2020 eindigt de inschrijftermijn en vervolgens vindt de toewijzing plaats. Indien je je na 18 mei 2020 inschrijft dan word je als reserve kandidaat genoteerd. Als er een woning beschikbaar komt die aan je wensen voldoet dan zal de makelaar contact opnemen.

Is er al een brochure beschikbaar?

Er is een online brochure beschikbaar. In deze brochure kan je meer informatie terugvinden over Pablo.

“Pablo, ruim wonen op steenworp afstand van de Domstad”

Contactpersonen Pablo

Angelique Hensen
Verkoopmanager

Angelique Hensen