Woningaanbod Pablo

Het appartementencomplex Pablo is een iconisch gebouw en wordt gerealiseerd als een waar meesterwerk. Koop straks je eigen Pablo in Leidsche Rijn! Of je nu op zoek bent naar je eerste koopwoning of de volgende stap, bij Pablo kun je altijd slagen! Misschien past het appartement met drie kamers bij jouw woonwensen of ga je liever voor een ruimere woning met vier, vijf of zelfs zes kamers? Er zijn diverse optie- en indelingsmogelijkheden en de woningen zijn inclusief luxe tegelwerk en sanitair. Bekijk hier de verdiepingsoverzichten. Wil je een balkon op het oosten, zuiden of westen? Aan jou de keus!

Op de website vind je het woningaanbod. Als je op een bouwnummer klikt, dan zie je de bijbehorende plattegrond, specificaties en v.o.n. prijs. In de online brochure kan je meer informatie terugvinden over Pablo. In deze brochure zit ook een link naar de technische bestanden. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel naar De Keizer Makelaars op 030 – 600 82 42 of Brecheisen makelaars op 030 – 200 36 00.

Alle appartementen in Pablo krijgen een hoogwaardige afwerking waar duurzaamheid een rol speelt. Deze ruime appartementen hebben alle mogelijkheden voor creatieve woonideeën. Wij begrijpen dat er veel vragen zijn bij de afwerking en inrichting van je appartement. Hoe moet de inrichting van je huis worden aangepakt? Welke kleuren, welke stoffen, welke materialen en wat voor soort meubelen? En wat te doen met de verlichting? Allemaal vragen die aan de orde komen als je een nieuwe appartement gaat inrichten. Je krijgt altijd een gesprek met de kopersbegeleider van de aannemer voor al jouw persoonlijke meerwerkwensen. Maar wij bieden je bij Pablo ook de mogelijkheid om met een ervaren interior designers van Homestudios een op maat gesneden interieuradvies te krijgen. Kijk hier voor meer informatie en de voorwaarden.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Pablo Utrecht

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Filter Filter   slide

Aanbod

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

“Pablo, ruim wonen op steenworp afstand van de Domstad”

Contactpersonen Pablo

Angelique Hensen
Verkoopmanager

Angelique Hensen